Cursus Flitsen

In deze cursus reportageflitser of camera flitser leren we je de basis principes van het werken met de flitser. 

Er zijn veel mogelijkheden in het werken met een reportage flitser, het gebruiken als invulflits of het werken van flitsen in het donker maar ook in combinatie met daglicht krijg je meer vertrouwen om te werken met de flitser. 

 

Je hebt alweer een tijdje met de flitser op je camera gewerkt, het komt nog regelmatig voor dat je flits foto's niet zijn zoals je wilt en je wilt nu eindelijk wel eens de volgende stap maken met flitsfotografie.

 

Leer meer over het werken van de flitser en wat dit in combinatie met je camera doet, hoe stel je je camera in om goed te kunnen flitsen, wat voor effect heeft je flitser en hoe werkt je flitser in combinatie met je witbalans instellingen. 

 

 

 

Te veel om op te noemen een goede reden om deze "handson" cursus te volgen. Als het weer het toelaat zullen we zowel binnen als buiten foto's maken.

 

Wat neem je mee, je spiegel- of systeemcamera, kennis van instellingen op je camera, evt statief, volle accu, lege geheugen kaartje en natuurlijk je flitser.

 

Dit alles in een ongedwongen sfeer en met een groep van maximaal 4 deelnemers, zodat ieder de tijd en de ruimte krijgt om alles in zich op te nemen. We wisselen de theorie af door de lesstof te vertalen naar de praktijk.

 

De dag is van 10.00 tot 15.00 uur, locatie het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort. 

Er is gelegenheid tot gratis parkeren. Koffie en thee zitten bij de prijs inbegrepen de prijs is € 105,00 inclusief BTW. 

Regelmatig werken we onze agenda bij, dus kan je deze data niet stuur ons dan een berichtje zodat we kunnen overleggen welke datum voor jou wel mogelijk is.

 

Ik wil deze cursus doen, hoe werkt het?
Ben jij ook enthousiast en wil jij graag meer leren over fotografie en je eigen camera?

Klik op bestellen Cursus reportage flitser en geef in het nieuwe scherm aan wanneer je de cursus wil volgen. In de winkelwagen kun je ook het aantal wijzigen indien je voor meerdere personen hebt aangemeld! Je kunt daarna direct betalen via iDeal.

 

De datum voor de cursus reportage flitser is:

 

Zaterdag 24 februari 2024 om 10.00 uur,*

 

Zaterdag 9 maart 2024 om 10.00 uur,*

 

*Geef bij je keuze ook even door welke datum je de cursus wilt volgen

 

 

Heb je andere vragen, kan je deze datum niet maar wil je wel de cursus volgen? Neem gerust contact met ons op, ook zijn we benieuwd naar je mening van deze cursus wil je hiervoor een bericht op onze contact pagina achterlaten.

Klik hier op de link om naar het contactformulier te gaan Contact

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.