Workshop avondfotografie Amersfoort

 

Tijdens deze workshop avondfotografie gaan we ontdekken hoe je mooie foto’s kan maken als het donker is. We leren je welke vaardigheden je moet hebben om ’s-avonds foto’s te maken. We gaan naar een aantal mooie locaties in Amersfoort en we gaan je helpen om de juiste instellingen te gebruiken zodat je met geslaagde foto’s naar huis gaat en daarna je geleerde vaardigheden kan toepassen als jezelf avondfoto’s wilt maken. 

 

Je leert in deze workshop hoe je je camera moet instellen, waar je op moet letten tijdens het maken van foto’s en wat je nodig hebt om foto’s te kunnen maken. 

- Je leert hoe je gebouwen mooi en scherp in beeld krijgt,

- Hoe je je camera moet instellen,

- Stervorming in je foto’s van de verlichting,

 

Wat heb je nodig voor deze workshop:

- Een spiegelreflex of een systeemcamera,

- Je weet hoe je je camera kan instellen op de Manuele mode

- Waar je je ISO en Diafragma kan aanpassen

- Je hebt de mogelijkheid om een lange sluitertijd in te stellen op je camera (soms tot 30 seconden) en waar je dit kunt doen. 

- Een statief (kan evt. geleend worden) 

- Evt. een afstandsbediening

 

We gaan nadat we de workshop hebt gevolgd een avond bij ons in de studio de foto’s projecteren op een scherm en we geven je wat tips en aanpassingen hoe je de foto’s kan verbeteren of er een creatieve foto van maken in Lightroom. 

 

We gaan in een ongedwongen sfeer en met een groep van maximaal 6 deelnemers, we zijn met twee fotografen zodat ieder ook de tijd en de ruimte krijgt voor uitleg. . 

 

De workshop  is op maandagavond 25 maart 2024, we beginnen om 18.30 uur tot omstreeks 21.00 uur.

Woensdagavond 27 maart gaan we de foto's presenteren en bespreken in onze studio in het OLV. ter Eemklooster in Amersfoort van 19.30 tot 21.30 uur,

Bij het Eemklooster is gelegenheid tot gratis parkeren. Koffie en thee zitten bij de prijs inbegrepen, de kosten voor deze workshop zijn: € 69,95

 

Ik wil deze workshop doen, hoe werkt het?
Ben jij ook enthousiast en wil jij graag meedoen aan deze workshop? 

Klik op bestellen workshop avondfotografie en geef in het nieuwe scherm en vul daar je gegevens in. Je kunt daarna direct betalen via iDeal.

 

De volgende data voor de cursus basis fotografie zijn:

 

maandagavond 25 maart 2024, om 18.30 uur,

woensdagavond 27 maart 2024 om 19.30 uur.

 

Mocht je evt. een andere dag deze cursus willen volgen stuur  ons dan een email met je vraag wanneer je dit zou willen. 

 

Heb je andere vragen, kan je deze datum niet maar wil je wel de cursus volgen? Neem gerust contact met ons op, ook zijn we benieuwd naar je mening van deze cursus wil je hiervoor een bericht op onze contact pagina achterlaten.

Klik hier op de link om naar het contactformulier te gaan Contact

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.