Even voorstellen:

 

Cursus fotografie Amersfoort

Hans Aalbers is een enthousiaste fotograaf die zijn passie graag deelt met anderen. Op een speelse manier neemt hij je mee in de wereld van (flits)licht en portretfotografie.

In plaats van standaard regels na te leven leert hij je zelf nadenken over wat licht doet en hoe je dat kan gebruiken zodat jij je op je eigen unieke wijze verder kunt ontwikkelen in de fotografie.

Hans houdt zelf het meest van landschapsfotografie en portretfotografie, dat laatste zowel in de studio maar ook vooral op locatie. Hij is al jaren lid van het Keistad Fotocollectief en zijn werk is inmiddels gepubliceerd en op diverse exposities te zien geweest.

Hans vind het nuttig om (technisch) steeds bij te leren en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen maar blijft het vooral leuk vinden je te laten zien dat je ook met minimale middelen een mooi resultaat kunt bereiken.

 

Fotografie cursus

Elly Hak is opgeleid tot professioneel fotograaf door de school van fotografie.

Als fotograaf streeft Elly ernaar om bijzondere beelden te maken.

Dit kan zijn van je gezin maar ook van je bedrijf, een hele mooie en waardevolle tak van fotografie is voor Elly de uitvaartfotografie, respectvol de laatste momenten van een dierbare vastleggen voor nabestaanden.

Verder is zij altijd op zoek naar uitdagingen en projecten om zichzelf te ontwikkelen als fotograaf. Onder de naam L-ysart maakt zij dan ook autonoom creatief werk geheel in haar eigen stijl en geïnspireerd door de "oude meesters" zoals Rembrandt. 

Elly vind het erg leuk om haar kennis van fotografie over te brengen op andere.

 

 

 

Cursus Fotografie Amersfoort

Kok van der Meij is een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Fotograferen is buiten de kaders kijken en denken.

Kok is gespecialiseerd in het dansfotografie, concert-, en studiofotografie. Ook het werken met flitsers en studio apparatuur is aan Kok toevertrouwd. 

Foto's bewerken met Lightroom, Photoshop, Snapseed en Luminar heeft hij aardig onder de knieën. 

Kok richte het Keistad Foto Collectief op in 2014 en vestigde zich op meerdere locaties in Amersfoort.

Kok fotografeert al zijn hele leven, vanuit de analoge camera's naar Spiegelreflex en nu naar Systeemcamera's. Je kan wel zeggen dat de fotografie voor Kok weinig geheimen heeft en dat Kok een allround fotograaf is die geen uitdaging uit de weg gaat.