AVG

Juridische gronden
Volgens de privacywetgeving moeten we zeggen welke ‘juridische gronden’ we hebben om je gegevens te gebruiken. We hebben gegevens van je nodig vanwege de contractuele afspraken tussen jou en Keistad Foto College, (eigenaar Kok van der Meij), zoals jouw aankoop van een dienst. Dit is het geval bij:
- Bestellen & Reserveren
- Contact met Kok van der Meij of medewerker

 

Daarnaast kunnen we je gegevens gebruiken bij ‘gerechtvaardigd belang’.

Dat betekent dat we al onze klanten de meest optimale, persoonlijke service willen verlenen.
Dit geldt voor:
- Reviews & klanttevredenheidsonderzoek
- Contact met Kok van der Meij of medewerker
- Bezoek aan onze website
- Acties
- Social media

We kunnen ook een wettelijke verplichting hebben om je gegevens te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer we fraude vermoeden. En soms heb je ons zelf toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken, zoals wanneer je toestemming geeft voor gebruik van foto's op onze website.
Wie heeft toegang tot jouw gegevens?
We geven je gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening. Het betreft dan deze partijen: studenten die deelnemen aan een reportage of opleiding, product ondersteuning, betaalpartners, handelsinformatiebureaus, IT-dienstverleners en partijen die onze reviews verzamelen. Partijen zoals data management-platforms, media- en advertentiebureaus en onderzoeksbureaus komen in beeld zodra we je persoonlijk advies willen geven of gerichte advertenties laten zien, bijvoorbeeld op basis van je interesse in bepaalde producten. In verdachte situaties zijn we verplicht om klantgegevens te delen met overheidsinstanties.
De partijen die van ons toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens het Keistad Foto College, tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens. We verkopen jouw gegevens nooit aan derden.

 

Waar worden deze gegevens opgeslagen?
Onze website draait op een server van provider Jouwweb.nl
Zij slaan je gegevens op in verschillende databases binnen de europese unie. We hanteren altijd strenge beveiligingsmaatregelen. In het uitzonderlijke geval dat klantgegevens worden doorgegeven naar landen buiten de Europese Unie, zorgen we ervoor dat jouw privacy op een passende manier beschermd blijft. Voor een aantal landen is dit officieel vastgesteld. Sommige Amerikaanse partijen hebben zich geregistreerd onder het Privacy Shield dat voldoende bescherming biedt. Of we werken met officiële modelcontracten die speciaal zijn opgesteld om jouw privacy te waarborgen. Fotomateriaal wordt opgeslagen op externe harde schijven die na de opslag worden bewaard in een afgesloten kluis.

 

Hoe lang worden deze bewaard?
We bewaren en gebruiken jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk. Daarna verwijderen we alle data die we van je hebben.
We houden termijnen aan, waarna we je gegevens verwijderen.
Een uitzondering is fotomateriaal deze worden nooit verwijderd.
Dit zijn ze:
- Van de Belastingdienst moeten we onze administratie met jouw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar bewaren. Langer bewaren wij deze gegevens dan ook niet.
- Persoonlijke gegevens zoals email adressen en telefoon nummers bewaren wij tot 1 jaar na het voltooien van de dienstverlening.

 

Wat zijn je rechten?
Uiteraard blijf jij de baas over jouw gegevens. Wil je gratis inzage krijgen in jouw persoonsgegevens en een kopie ontvangen? Of wil je je gegevens wijzigen, verwijderen, gebruik beperken of je e-mailvoorkeuren aanpassen? Geen probleem. Je kunt ons even bellen of je laat het ons weten per e-mail. Op die manier kan je ook bezwaar maken tegen het gebruik van je gegevens voor marketingdoeleinden.
Heb je vragen of klachten?
Bel of mail ons dan via : 0657215658 of info@keistad-foto-college.nl 

 

Wie is verantwoordelijk voor je gegevens?
Keistad Foto College

Amersfoort